ID-Check

Door het beoordelen van een legitimatiebewijs van een persoon krijgt u in een paar seconden zekerheid. Het proces is uiterst eenvoudig en betrouwbaar. Het verzekert u van een duidelijk antwoord op de vraag of een paspoort, rijbewijs, verblijfsvergunning of ID kaart echt is en niet als vermist of gestolen geregistreerd staat.

Consumententoets

Hoe weet u met wie u zaken doet? De Pararius Huurtoets heeft hierop het antwoord. Door het beoordelen van een legitimatiebewijs en het toetsen van persoons- en adresgegevens krijgt u in een paar seconden informatie over zaken als betaalhistorie en incassoregistraties van uw kandidaat-huurder.

Bedrijfstoets

De bedrijfstoets toetst de actualiteit van de bedrijfsgegevens en er wordt gekeken naar kredietwaardigheid, betaalgedrag, directie en jaarcijfers van een onderneming. Indien gewenst kunt u ook 'inzoomen' door de directeur-eigenaar en onderliggende bedrijven toetsen.

Inkomenstoets

De inkomenstoets is een onderzoek naar gegevens en het inkomen van een natuurlijk persoon. Alleen particuliere onderzoeksbureaus met een zogenaamde POB vergunning mogen dergelijke onderzoeken uitvoeren. Voor de Inkomenstoets werken wij daarom samen met De Preventie Experts die als particulier onderzoeksbureau geregistreerd zijn onder nummer POB1165.